Käyttäjän sopimusehdot ja tietosuojaseloste.com

Parhaiden online-kasinoiden luokitus 2020:
  • CASINO-X
    CASINO-X

    1. sija sijoituksessa! Valtavat jättipotit!

  • JOY CASINO
    JOY CASINO

    2. sija sijoituksessa! Luotettava kasino.

Käyttäjän sopimusehdot ja tietosuojaseloste

Osoittaaksemme läpinäkyvän sitoutumisen asiakaspalvelun käytäntöihin, esitetaan evästeet- (cookies) käytäntö Toripelitiltä. Käyttämällä tätä sivustoa annat suostumuksesi evästeiden käytölle ja sen ulottuvuuden laajentamiseen.

Täällä Toripelit.com sivustolla uskotaan siihen, että hyvien liikesuhteiden rakentamiseen tarvitaan rehellisyys ja luottamuus. Siitä syystä tietosi yksityisyys on erittäin tärkeä meille. Tämä tarkoittaa, että pyrkimme suojaamaan yksityisyyttäsi tehdäksemme kokemuksesi Toripelitistä miellyttävän ja turvallisen.

Toripelit takaa sen, että kaikki henkilötietosi, kuten nimi, syntymäaika, sukupuoli, postiosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, IP-osoite ovat yksityisia ja luottamuksellisia. Eikä niitä jaeta, lainata tai myydä millään tavalla millekään muulle henkilölle, yritykselle tai järjestölle ilman etukäteistä suostumustasi.

Lisäksi Toripelitillä toimii tiukka roskapostin vastainen politiikka. Asiakkaillemme lähettämimme sähköpostien kohteet ovat ehdottomasti tärkeitä ja arvokkaita vastaanottaville osapuolille. Tarjouskirjeiden esiintymistiheys vaihtelee viiteen kirjeseen viikossa lomakauden aikana. Kaikki pelaajat saavat kieltäytyä sähköposteista. Tehdäkseen sen pelaajan tulee vain ottaa yhteyttä suoraan meihin tai peruuttaa tilaus klikkaamalla linkkiä sähköpostin alareunassa.

Kaikki pelit tällä sivustolla on suojattu tekijänoikeudella, tavaramerkillä ja niiden kehittäjien tietosuojakäytännöillä.

Käyttäjän sopimusehdot ja tietosuojaseloste.com

Sopimusehdot ja tietosuojaseloste

Ehtojen soveltaminen

Näitä ehtoja sovelletaan Wow Creations Oy:n / Ravintotiimin ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yhtiöitten (jäljempänä ”Ravintotiimi”) kulloinkin käytössään olevissa verkko-osoitteissa tarjoamien henkilökohtaisten valmennusten ja verkkopalvelujen (jäljempänä ”Palvelu”) käyttöön ja Ravintotiimiltä Palvelussa tai muutoin kulutushyödykkeitä hankkivan asiakkaan ja Ravintotiimin väliseen asiakassuhteeseen.

Näitä ehtoja sovelletaan sekä rekisteröityneen että rekisteröitymättömän käyttäjän asiointiin Palvelussa. Ehtoja sovelletaan rekisteröitymättömän käyttäjän osalta Palvelun käyttöön niin kauan kuin käyttäjä käyttää Palvelua. Rekisteröityneen käyttäjän osalta näitä ehtoja sovelletaan osapuolten välillä vähintään siihen saakka, kunnes käyttäjän Käyttäjätunnus on poistettu. Palvelussa tarjottavien verkkovalmennuspalveluiden (jäljempänä ”Verkkovalmennus”) osalta näitä ehtoja sovelletaan osapuolten välillä aina vähintään kunkin valmennusohjelman kestoajan.

Palvelun sisältö

Parhaiden online-kasinoiden luokitus 2020:
  • CASINO-X
    CASINO-X

    1. sija sijoituksessa! Valtavat jättipotit!

  • JOY CASINO
    JOY CASINO

    2. sija sijoituksessa! Luotettava kasino.

Palvelu on palvelukokonaisuus, johon sisältyy Ravintotiimin ja mahdollisten muiden, Ravintotiimin kanssa yhteistyösuhteessa olevien palveluntarjoajien (jäljempänä ”Muut palveluntarjoajat”) kulloinkin tarjoamia palveluja, aineistoa sekä verkkokauppa kulloisenkin tuotevalikoiman mukaisessa laajuudessa.

Ravintotiimillä ja Muilla palveluntarjoajilla on oikeus milloin tahansa muuttaa Palvelun palveluvalikoimaa, toimintaa, sisältöä ja saatavuutta.

Palvelujen käyttö

Palvelun käyttötarkoitus

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Palvelun käyttö ilman rekisteröitymistä

Jotkin palvelut ovat saatavilla ilman tarvetta rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi. Palveluita voidaan käyttää ilman rekisteröitymistä siten ja siinä laajuudessa kuin Ravintotiimi katsoo sopivaksi. Ravintotiimi varaa oikeuden vaihtaa, muuttaa ja poistaa komponentteja, jotka sallivat Palvelun käytön ilman rekisteröitymistä. Tällaisia komponentteja voidaan myös muuttaa sellaisiksi, että niitä voivat käyttää vain rekisteröityneet käyttäjät.

Rekisteröityminen

Jotkin palvelut edellyttävät, että käyttäjä rekisteröityy Palvelun käyttäjäksi. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän tulee ilmoittaa pyydetyt henkilötiedot. Käyttäjä on vastuussa antamiensa henkilötietojen oikeellisuudesta ja täydellisyydestä. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän tulee myös valita itselleen käyttäjätunnus ja salasana (jäljempänä yhdessä ”Käyttäjätunnus”).

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Käyttäjä ei saa paljastaa Käyttäjätunnusta kolmannelle osapuolelle eikä käyttäjä saa antaa kolmannelle osapuolelle oikeutta käyttää Käyttäjätunnustaan. Ravintotiimi ei vastaa Käyttäjätunnuksen luvattomasta, sopimattomasta tai laittomasta käytöstä mikäli Käyttäjätunnus paljastuu, arvataan, murretaan tai se joutuu ohjelmistovirheen kohteeksi. Kaikki käyttäjän Käyttäjätunnuksella tehdyt toimet katsotaan kyseisen Käyttäjätunnuksen omistajan tekemiksi. Mikäli käyttäjä tulee tietoiseksi Käyttäjätunnuksen oikeudettomasta käytöstä tai mikäli Käyttäjätunnuksen luottamuksellisuus on vaarantunut, tulee käyttäjän ilmoittaa tästä välittömästi Ravintotiimille. Ravintotiimi voi tällöin oman harkintansa mukaisesti sulkea Käyttäjätunnuksen sen väärinkäytön estämiseksi.

Palvelun käyttäjän on oltava vähintään 18-vuotias. Kaikkien alaikäisten tai muutoin vajaavaltaisten tulee käydä nämä käyttöehdot läpi vanhempiensa tai edunvalvojansa kanssa sekä saada vanhempiensa tai edunvalvojansa hyväksyntä näille käyttöehdoille ennen Palvelun käyttämistä.

Käyttäjätunnuksen poistaminen

Rekisteröityneellä käyttäjällä on oikeus poistaa Käyttäjätunnus. Käyttäjätunnus poistetaan käytöstä ilmoittamalla asiasta sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Käyttäjätunnuksen poisto astuu voimaan viimeistään neljänkymmenenkahdeksan (48) tunnin kuluttua siitä, kun Ravintotiimi kuittaa Käyttäjätunnuksen poistamisesta koskevan pyynnön vastaanotetuksi.

Käyttäjän tuottama sisältö

Tuottamalla mitä tahansa sisältöä kuten esimerkiksi tekstiä, kuvia tai videoita Palveluun, käyttäjä sitoutuu antamaan Ravintotiimille täyden, ilmaisen ja peruuttamattoman oikeuden käyttää tällaista sisältöä mihin tahansa tarkoitukseen millä tahansa tavalla.

Käyttäjä vakuuttaa, että käyttäjän kaikki Palveluun kulloinkin tuottama sisältö on käyttäjän oman alkuperäisen työn tulosta eikä se riko mitään soveltuvaa lakia ja että käyttäjällä on oikeus antaa Ravintotiimille oikeus sisällön käyttämiseen yllä kuvatulla tavalla.

Jakamalla mitä tahansa sisältöä Palvelussa käyttäjä sitoutuu vastaamaan Ravintotiimin puolesta ja Ravintotiimin niin halutessa omalla kustannuksellaan puolustamaan Ravintotiimiä kaikkia sellaisia kolmansien osapuolien esittämiä vaateita, kustannuksia (mukaan lukien kohtuulliset puolustautumiskustannukset), tappioita, vahinkoja, vastuita ja tuomioita vastaan, jotka johtuvat käyttäjän tuottaman sisällön esittämisestä Palvelussa.

Käyttäytyminen Palvelussa ja käytön estäminen

Käyttäjä on henkilökohtaisesti vastuussa Palvelun käytöstä ja sekä viesteistään ja tekemistään toimenpiteistä Palvelussa. Palvelun käyttäjän tulee käyttää Palvelua näiden ehtojen, voimassa olevan sääntelyn ja hyvän tavan mukaisesti. Ravintotiimi pitää muun muassa seuraavia tekoja, näiden ehtojen vastaisina:

  • laittoman, haitallisen tai herjaavan sisällön levittäminen tai lähettäminen;
  • hakkerointi, krakkerointi tai väärän tai turmeltuneen ohjelmiston levittäminen;
  • Ravintotiimin tai kolmansien osapuolien tekijänoikeutta tai muita immateriaalioikeuksia loukkaavan tiedon tai materiaalin lähettäminen;
  • Palvelun hyväksikäyttö tavalla, joka rikkoo näitä käyttöehtoja tai mitä tahansa soveltuvaa lakia tai määräystä;
  • muiden käyttäjien, henkilöiden, henkilöryhmien tai oikeushenkilöiden uhkaaminen, kiusaaminen, ahdistelu, vainoaminen tai häirintä;
  • tekeytyminen toiseksi henkilöksi;
  • muiden käyttäjien salasanojen tai käyttäjätilitietojen käyttäminen tai käytön yrittäminen;
  • viruksia tai turmeltunutta tietoa sisältävien tiedostojen lähettäminen;
  • minkä tahansa ohjelmistojen tai ohjelmistojen osien lataaminen Palvelusta (lukuun ottamatta tilanteita, joissa Ravintotiimi tai tämän osoittamat kolmannet osapuolet ovat nimenomaisesti sallineet tällaisen lataamisen).

Mikäli Ravintotiimi harkintansa mukaisesti katsoo, että käyttäjä on rikkonut näitä ehtoja ja/tai käyttänyt Palvelua mihin tahansa laittomaan tai muutoin kiellettyyn tarkoitukseen, Ravintotiimi voi oman harkintansa mukaan ja ilman minkäänlaista vastuuta käyttäjää kohtaan estää käyttäjän pääsy Palveluun rajoittamattomaksi ajaksi tai poistaa käyttäjän Käyttäjätunnuksen.

Immateriaalioikeudet

Palvelun sisältämän tai Ravintotiimin Palvelun puitteissa käyttäjälle lähettämän aineiston omistusoikeus, tekijänoikeus, tavaramerkki- ja kaikki muut immateriaalioikeudet kuuluvat Ravintotiimille, ellei toisin ole ilmoitettu. Aineiston tai sen osan lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, muokkaaminen, muuntelu, siirtäminen, luovuttaminen, muu hyväksikäyttäminen tai hyödyntäminen edes osittain ilman Ravintotiimin ennalta antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.

Erityisesti Verkkovalmennuksessa asiakkaalle annettavat tiedot ja ohjeet perustuvat Ravintotiimin luottamukselliseen tietoon ja tietotaitoon, joka on Ravintotiimin yksinomaista omaisuutta. Edellä tarkoitetut ohjeet ja muu aineisto annetaan Palvelun käyttäjälle ainoastaan vastaanottajan henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Ohjeiden tai muun aineiston luovuttaminen muille tai sen julkaiseminen ja jakaminen missä tahansa sähköisessä tai muussa mediassa on ehdottomasti kielletty. Tämän sopimusehdon vastaisesti menettelevä käyttäjä vastaa täysimääräisesti Ravintotiimille tekijänoikeusrikkomuksella aiheuttamistaan vahingoista.

Palvelun käytettävyys

Ravintotiimi ei takaa eikä vastaa siitä, että käyttäjän yhteys toimisi odotetulla tavalla tai että Palvelu olisi aina tai keskeytyksettä saatavilla.

Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on Palvelun käytön ja asianmukaisen tietoturvan edellyttämät laitteet, ohjelmat ja järjestelmät, kuten päätelaitteet, selaimet ja liittymät ml. tietoliikenneyhteydet. Ravintotiimi ei takaa, että Palvelua voi käyttää käyttäjän laitteilla, ohjelmilla, järjestelmillä tai liittymillä.

Palvelussa annetut tiedot

Vaikka Ravintotiimi yrittää parhaansa mukaan varmistaa, että Palvelussa julkaistut tiedot ovat oikeita ja ajantasaisia, tiedot saattavat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä.

Palvelussa esitettävät tuotteiden saatavuustiedot tai tuotteen hintatiedot voivat olla joltain osin virheellisiä eikä Ravintotiimi ole velvollinen suorittamaan asiakkaalle hyvityksiä jos jokin tuote on myyty loppuun tai jos Palvelussa on virheellisiä hintatietoja. Ravintotiimillä on oikeus korjata havaitut virheet ja koska tahansa muuttaa Palvelussa julkaistuja tietoja.

Lisäksi käyttäjän tulee aina itse arvioida Palvelussa tai käyttäjälle muutoin Palvelun puitteissa annettujen ja erityisesti liikuntaan ja ruokavalioon liittyvien tietojen soveltuvuutta käyttäjälle, ottaen huomioon muun muassa käyttäjän terveydentilan, fyysiset ominaisuudet sekä muut henkilökohtaiset olosuhteet.

Vastuunrajoitus

Käyttäjä hyväksyy sen, että Palvelua ja sen sisältöä käytetään kaikilta osin käyttäjän omalla vastuulla. Palvelu on käyttäjän käytettävissä sellaisenaan kuin se on ja Ravintotiimi varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa ja muokata Palvelua.

Ravintotiimi ei vastaa miltään osin Palvelussa esitettävien ja julkaistavien tai käyttäjälle lähetettävien tietojen sisällöstä, esitettyjen tietojen soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai viivästyksistä.

Ravintotiimi ei myöskään vastaa minkään sellaisen ulkopuolisen sivuston sisällöstä, josta tai jonne on yhteys Palvelusta.

Ellei pakottavasta sääntelystä muuta johdu, Ravintotiimi ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, mukaan luettuina, mutta ei rajoittuen tulon tai ansion menetykseen, liiketoiminnan keskeytykseen, tiedon tai datan menetykseen tai turmeltumiseen, jotka johtuvat Palvelun käytöstä tai käytön estymisestä.

Sopimusehtojen muutokset

Ravintotiimi varaa oikeuden muuttaa näitä ehtoja oman harkintansa mukaisesti. Kulloinkin voimassa olevat ehdot ilmoitetaan Palvelussa. Jatkamalla Palvelun käyttöä käyttäjän katsotaan hyväksyneen kulloinkin päivitetyt ehdot.

Sopimuksen siirtäminen

Käyttäjä ei ole oikeutettu siirtämään näiden ehtojen mukaisia tai hankkimaansa valmennuspalveluun liittyviä oikeuksia ja velvollisuuksia ulkopuoliselle.

Ravintotiimillä on aina oikeus ilman käyttäjän suostumusta siirtää Palvelu sekä kaikki tai osa näiden ehtojen mukaisista oikeuksista ja velvollisuuksista nimeämälleen kolmannen osapuolelle tai nimeämänsä kolmannen osapuolen vastattavaksi liiketoimintakaupan tai yritysjärjestelyn johdosta taikka muusta perustellusta syystä.

Henkilökohtaiseen valmennuspalveluun ja verkkovalmennuspalveluihin sovellettavat erityiset ehdot

Ehtojen soveltaminen

Elleivät asiakas ja Ravintotiimin valmentaja toisin erikseen sovi, tämän kohdan ehtoja sovelletaan valmentajan asiakkaalle tarjoamaan henkilökohtaiseen valmennuspalveluun.

Asiakkaan velvollisuudet

Asiakas sitoutuu noudattamaan valmentajan kanssa ennalta sovittuja tapaamisaikoja. Mikäli Asiakas peruu valmentajan kanssa sovitun tapaamisen myöhemmin kuin 24 tuntia ennen sovittua tapaamista (tai asiakas jättää saapumatta paikalle poissaolosta ilmoittamatta), katsotaan se yhdeksi käytetyksi tapaamiskerraksi, ellei asiakas voi osoittaa lääkärintodistuksella tai muutoin luotettavasti, että peruuttamisen tai poissaolon syynä oli vamma tai sairaus. Asiakkaan myöhästyessä enemmän kuin 15 minuuttia sovitusta tapaamisajankohdasta asiasta valmentajalle ennalta ilmoittamatta, on valmentaja oikeutettu poistumaan sovitusta tapaamispaikasta ja tapaamiskerta katsotaan tällöin edellä kuvattujen ehtojen mukaisesti käytetyksi. Asiakkaan myöhästyminen ei muutoinkaan pidennä sovitun tapaamisen kestoa, ellei valmentaja ja asiakas erikseen toisin sovi.

Huolimatta siitä, että asiakkaan ravintosuunnitelmaa laadittaessa ja toteutettaessa asiakkaan henkilökohtaiset ominaisuudet sekä mahdolliset rajoitteet ja terveydelliset tekijät pyritään huomioimaan mahdollisimman tarkasti, liikunnan harrastamiseen ja ruokavalion muutokseen liittyy aina tiettyjä riskejä. Asiakas vakuuttaa palvelun tilaamisella olevansa tietoinen ravintosuunnitelmaan ja liikuntaan liittyvistä riskeistä ja osallistuu ravintosuunnitelmaan omalla vastuullaan. Asiakas hyväksyy sen, että ellei pakottavasta sääntelystä muuta johdu, Ravintotiimi ei vastaa asiakkaalle ravintosuunnitelman tai harjoittelun noudattamisessa mahdollisesti syntyvistä vammoista tai vahingoista.

Asiakkaan tulee itse huolehtia valmennuspalvelua varten tarpeellisiksi katsomansa tapaturma- ja muun mahdollisen vakuutusturvan järjestämisestä.

Asiakas sitoutuu tiedottamaan Ravintotiimiä valmennuspalvelun aloittamisen jälkeen tapahtuvista olennaisista muutoksista terveydentilassaan tai muista mahdollisista ravintosuunnitelmaan tai harjoitteluun vaikuttavista seikoista (esim. raskaus, vamma tai sairaus, lääkehoito ja muutokset näissä).

Ravintotiimin velvollisuudet

Ravintotiimi sitoutuu tarjoamaan Palvelun siten, että valmentaja valmentaa ja ohjeistaa asiakasta parhaan kykynsä mukaan asiakkaan tavoitteet ja fyysiset ominaisuudet huomioon ottaen.

Valmentajan tulee noudattaa asiakkaan kanssa sovittuja tapaamisaikoja. Valmentajan tulee olla ajoissa tapaamispaikalla. Mikäli valmentaja peruu tapaamisen myöhemmin kuin 24 tuntia ennen tapaamista (tai jättää tulematta paikalle) eikä kyse ole ylivoimaisesta esteestä, on asiakas oikeutettu niin halutessaan yhteen ylimääräiseen harjoituskertaan ennalta sovittujen harjoituskertojen lisäksi.

Tapaamisen peruuntuessa valmentajasta johtuvasta syystä, valmentaja on velvollinen tarvittaessa järjestämään valmentajalle sijaisen tai mikäli se ei ole mahdollista, uuden tapaamisen niin pian, kuin se on mahdollista tapaamisen esteen poistumisen jälkeen.

Valmentaja sitoutuu tiedottamaan asiakastaan valmennuksen toteuttamiseen vaikuttavista poikkeusjärjestelyistä kuten esimerkiksi valmentajan sijaisjärjestelyistä, lomista tai harjoitustapaamisten siirtämisestä välittömästi kun asia on tullut valmentajan tietoon. Poikkeusjärjestelyistä ilmoitetaan ensisijaisesti asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen kuitenkin siten että alle vuorokauden varoajalla tehtävistä järjestelyistä ilmoitetaan asiakkaalle puhelimitse.

Toimitusehdot

Sitova tilaus syntyy, kun asiakas lähettää tilauksen Ravintotiimille ja kun Ravintotiimi on vahvistanut asiakkaan tekemän tilauksen.

Tuotteiden ja palvelujen hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Ravintotiimi pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.

Palvelun voi maksaa ainoastaan Ravintotiimin kulloinkin hyväksymillä maksutavoilla.

Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä verkkopankkimaksujen, mobiililompakkomaksujen sekä laskun ja osamaksun osalta toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Pankki- ja luottokorttimaksujen maksuvälittäjän toimii Stripe, joka on maailman johtavista verkkomaksunvälittäjistä. Stripen tietosuojakäytännöt voit lukea osoitteessa https://stripe.com/en-fi/privacy

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat

Stripen verkkomaksulla voit maksaa maksukorteilla (credit/debit). Bamboran PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard sekä American Express -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot:
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Etämyynti ja peruuttamisoikeus

Ennen tilauksen toimitusta (palvelun aloitusta) tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Tilauksen peruutuksen voi tehdä Kuluttajansuojalain 6 luvun 14 §:n mukaan 14 vuorokauden kuluessa tilauksen tekohetkestä alkaen. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet.

Palvelusopimukset

Palvelusopimusten osalta 14 päivän peruuttamisaika lasketaan tilauksen tekemisestä. Palvelusopimuksella ei kuitenkaan lähtökohtaisesti ole peruuttamisoikeutta, mikäli valmennus alkaa tai mikäli valmentaja aloittaa asiakkaan ruokavalion suunnittelun tai muun tähän liittyvän työn ennen peruuttamisoikeudelle varatun ajan kulumista. Tapauskohtaisesti Ravintotiimi voi harkita maksun palauttamista osittain vaikka Palvelu olisi jo aloitettu, mikäli asiakas haluaa peruuttaa tilauksen 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu, asiakkaalta peritään peruuttamisen johdosta palvelun käytön ajalta palvelun tuottamisesta aiheutuneina kustannuksina kuitenkin aina vähintään 30 % kyseisen palvelusopimuksen hinnasta tai valmennuksen todellisia kustannuksia vastaava osuus. Henkilökohtaisen valmennuksen osalta edellä tarkoitettuina kustannuksina peritään ennen peruuttamista käytettyjen tapaamiskertojen määrään suhteutettu osa palvelun kokonaishinnasta sekä lisäksi muu valmentajan työhön käyttämän ajan osuus, mutta kuitenkin aina vähintään 30 % palvelusopimuksen kokonaishinnasta.

Digitaaliset palvelut

Digitaalisten palvelujen (muun muassa nettivalmennukset) osalta 14 päivän peruuttamisaika lasketaan kyseistä palvelua koskevan tilauksen tekemisestä.

Asiakkaalla ei kuitenkaan ole peruuttamisoikeutta silloin, jos palvelun toimittaminen aloitetaan ennen peruuttamisoikeudelle varatun ajan kulumista. Nettivalmennuksen osalta palvelun toimittaminen katsotaan aloitetuksi silloin kun asiakkaan käyttäjätunnuksille luodaan käyttöoikeudet nettivalmennukseen ja asiakas voi aloittaa nettivalmennuksen käytön.

Maksujen palautus on suoritettava 14 päivän kuluessa. Määräaika alkaa kulua asiakkaan osalta siitä, kun asiakas on ilmoittanut kaupan peruuttamisesta Ravintotiimille peruuttamisilmoituslomakkeella ja Ravintotiimin osalta siitä hetkestä lukien, kun Ravintotiimi on vastaanottanut asiakkaan toimittaman purkuilmoituksen.

Ylivoimainen este

Jos näissä ehdoissa mainittujen tai asiakkaan kanssa erikseen sovittujen velvollisuuksien täyttäminen ei ylivoimaisen esteen eli esimerkiksi luonnontapahtuman, katastrofin, lainsäädännön tai viranomaisen päätöksen, lakon tai muun niihin verrattavan, Ravintotiimistä riippumattoman syyn (force majeure) vuoksi ole mahdollista, Ravintotiimi vapautuu velvoitteistaan velvoitteen täyttämisen estävien force majeure –olosuhteiden keston ajaksi. Tällöin asiakkaalla ei ole oikeutta saada korvausta Ravintotiimiltä sopimuksen rikkomisesta.

Riitaisuuksien ratkaiseminen ja sovellettava laki

Ravintotiimin ja asiakkaan väliset Palvelua tai asiakkaan Ravintotiimiltä hankkimaa kulutushyödykettä koskevat riitaisuudet käsitellään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Jollei käyttäjällä ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia pois lukien sen kansainvälisyksityisoikeudelliset lainvalintaa koskevat säännöt.

Henkilötietojen käsittely ja käyttö

Ravintotiimi käsittelee käyttäjän henkilötietoja voimassa olevan tietosuojasäännösten ja tietosuojapolitiikkansa mukaisella tavalla.

Palveluun rekisteröitymällä käyttäjä antaa suostumuksensa siihen, että Ravintotiimi voi käyttää käyttäjän nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointitarkoituksiin mukaan lukien sähköisen suoramarkkinoinnin ja sen, että nämä tiedot luovutetaan Ravintotiimin yhteistyökumppanille vastaaviin suoramarkkinointitarkoituksiin. Käyttäjä voi kieltää henkilötietojensa käyttämisen suoramarkkinointitarkoituksiin ilmoittamalla asiasta Ravintotiimille.

Muuta

Jos kauppasopimusta koskevaa mahdollista erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

TIETOSUOJASELOSTE 25.4.2020

Rekisterinpitäjä:
Ravintotiimi / Wow Creations Oy
Y-tunnus 2861464-5
Poikluomantie 19, 20760 Piispanristi

Ravintotiimi tallentaa ja käsittelee asiakkaidensa henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2020/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot ennen verkkokaupasta tilaamista. Henkilötietojen antaminen on edellytys tilaamiselle. Verkkokaupastamme ei voi tilata tuotteita antamatta henkilötietoja.

Rekisterin käyttötarkoituksia ovat

  • Asiakkuuden ylläpito, kuten tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus
  • Asiakkuuteen liittyvä viestintä, esim. erilaiset kampanjat
  • Käyttökokemuksen parantamiseksi, tuotesuositusten antamiseen ja markkinoinnin kohdennukseen

Henkilötietojen käsittelyssä ja käsittelyn suunnittelussa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2020 alkaen noudatettavan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

Ravintotiimin asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite
  • Maksutiedot
  • Tilaushistoria

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle.

  • Yrityksemme ja sen työntekijät
  • Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa maksut

Rekisterin tiedot koostuvat asiakkaan itse ilmoittamista tiedoista verkkokaupassamme tai muutoin ja erilaisin sähköisin lomakkein kerättävistä tiedoista.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinoinnin)
  • Oikeus vastustaa käsittelyä
  • Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Muutoksista tulee ilmoittaa sähköpostitse asiakaspalveluumme [email protected]

Linkit kolmansien osapuolien sivustoihin

Ravintotiimi saattaa tarjota linkkejä muille verkkosivustoille. Linkitetyt sivustot eivät ole Ravintotiimin määräysvallassa eikä Ravintotiimi vastaa niiden tai niissä olevien linkkien sisällöstä. Mikäli vierailet linkitetyllä sivustolla, sinun tulee erikseen tarkistaa tällaiselle sivustolle soveltuvat tietosuoja- ja muut käytännöt.

Käytämme evästeitä, verkkojäljitteitä ja muita vastaavia tekniikoita (yhdessä ”evästeet”) käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeitä käytetään verkkosivuillamme ja palveluissamme, kuten asiakasportaalissa, kassalla ja maksutavoissa. Käytämme maksunvälittäjänä Bamboraa:
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Eväste (Cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla käyttäjiä voidaan tunnistaa. Ravintotiimi käyttää verkkopalvelussaan evästeitä palvelujen toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelujen käyttöä. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Käyttäjä voi antaa suostumuksensa evästeiden käytölle tai kieltää sen selaimensa asetuksista.

Mitä saat meiltä?

Hyvinvoinnin perusta luodaan ruokavaliolla. Tarjoamme terveellisen ruokavalion ja elämäntavan omaksumiseen verkkokoulutuksia ja henkilökohtaisia valmennuspalveluita.
Terveellisten elämäntapojen omatoimiseen omaksumiseen nettivalmennuksemme antavat hyvät lähtökohdat. Yksilöllisempää ruokavaliosuunnittelua tai enemmän ohjausta kaipaavalle henkilökohtainen valmennus on oikea valinta.

Parhaiden online-kasinoiden luokitus 2020:
  • CASINO-X
    CASINO-X

    1. sija sijoituksessa! Valtavat jättipotit!

  • JOY CASINO
    JOY CASINO

    2. sija sijoituksessa! Luotettava kasino.

Arvostelut online-kasinoissa

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: